Fortsätt till huvudinnehåll

Väntar vintern runt hörnet?

Eller blir det ännu en isfri historia där man slits mellan hopp och förtvivlan. Första tävlingshelgen för året i distriktet fick ju ställas in då Skara inte kunde arrangera dm1. Nu på söndag är det ju meningen att Tibro SFK skall arrangera. Men vädret fram till helgen är knappast bra för isläggning. Plusgrader, regn och blåst. Från och med helgen ser det dock ut som att vädret gör en rejäl sväng, då det utlovas rejält med minusgrader. Förhoppningsvis skall det gå bra att arrangera många tävlingar framöver.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Några rader från VM i Isfiske 2018