Fortsätt till huvudinnehåll

DM 1 och 2 i mormyska avgjort

Vi kan börja med att tacka Tibro SFK för lånet av deras klubbsjö Björsjön, så att Dm kunde genomföras enligt plan. Tävlingen ingick ju även i mormyskacupen vilket redovisades i förra inlägget.

Björsjön visade sig vara ganska svår idag, och det var mest småabborrar som kom upp. I slutet på första rutan kom det upp ett par lite bättre mörtar. Men till ruta 2 var det bara abborre som gällde.

Det var ett flertal nyfikna som passade på att titta på hur mormyskatävlande går till, och till nästa Dm-deltävling så hoppas vi att dom fick blodad tand!

Resultaten:Resultat DM      Vandringspriset      Mormyskacupen                                          Dags för att bege sig ut på isen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Laila årets Tradmästare.

2018-års Tradmästerskap i mete avgjordes vid för dagen soliga Göta kanal vid Stång.
5 påsar av 27 vägde över kilot, och allra bäst var Laila Voutilainen vars påse var den enda även över 2 kilo. Snyggt jobbat!


Resultatlista 2018