Fortsätt till huvudinnehåll

Dags för DM i Mormyskafiske nu på söndag 7 februari

Den något osäkra prognosen för resten av vintern gör att vi flyttar tillbaka den första deltävlingen i årets mormyskadm till den 7/2, för att vi säkert skall kunna genomföra åtminstone en deltävling. Skara SFK som skulle haft en öppen tävling denna Söndag flyttar istället fram den.

Så om tävlingen:

Dag: Söndag 7/2
Tävlingsplats: Skärvalången
Samling: Näsbadets parkering utanför Skärv. Karta
Startavgift: Junior 40:Senior o Veteran 100:-
Tid: Samling från 08:00, Genomgång av regler mm. 09:00, gemensam utgång till fiskeplatsen 09:15 Fiskepass 1: 09:30-11:30  Vägning och paus 1 timme.  Fiskepass 2: 12:30-14:30
Fiskemetod: Endast mormyska, max 15mm lång. Fria beten, mäskning tillåten
Anmälan: Föranmälan senast Lördag 6/2 till Daniel Ahlgren 076-1356544 eller till Charles Fasth 0708264806 eller på mail till fireline04@gmail.com

Obs! det blir ej försäljning av förtäring till pausen denna gång. Tag med egen fika!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Några rader från VM i Isfiske 2018