Fortsätt till huvudinnehåll

DM i mormyskafiske 2015

Det ser hoppfullt för att lyckas att genomföra årets upplaga av dm i mormyskafiske! I nuläget finns det isar som räcker till för detta.

Så nu på Lördag 21/2 kommer DM att genomföras om nu inte isläget förvärras. Definitivt besked lämnas på Fredag, här och på distriktets telefonsvarare. Besked om vilken sjö det blir meddelas samtidigt.

Vi kommer att köra tävling 1 mellan 09:30-11:30 i en ruta och tävling 2 mellan 12:30-14:30 i en annan ruta.
Platssiffrorna från ruta 1 och 2 läggs sedan samman för att avgöra resultatet. Det finns tid att fika mellan omgångarna, men medtag egen fika!

Vi kommer att fiska i mindre och mer avgränsade områden än sist vi körde mormyska dm.

Vid frågor ring Daniel Ahlgren på: 076-1356544

Tävlingsregler för mormyskafiske:  LÄNK

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Laila årets Tradmästare.

2018-års Tradmästerskap i mete avgjordes vid för dagen soliga Göta kanal vid Stång.
5 påsar av 27 vägde över kilot, och allra bäst var Laila Voutilainen vars påse var den enda även över 2 kilo. Snyggt jobbat!


Resultatlista 2018