Fortsätt till huvudinnehåll

DM Tradmete 2017 avgjort. Segervan mästare vann knappt!

Traddm 2017 avgjordes vid Tidanån/potatislagret i Mariestad.  Denna något blåsiga dag kom det 36 startande, vilket var bättre än på länge.Potatislagret


Det muttrades en del om dåligt fiske längs ån, och endast 4st påsar över ett kilo bekräftar detta.

Dom rutinerade tävlingsmetarna Pierre eriksson och Charles Fasth på varsin del av sträckan gjorde upp om totalsegern och vandringspriset. Pierre på plats 1 petade ihop 1652 gram. Men det var som så många gånger förut Charles Fasth på plats 40 som avgick med segern. 1686 gram vägde hans påse.


Årets metemästare 2017

Alla resultat finns härKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Laila årets Tradmästare.

2018-års Tradmästerskap i mete avgjordes vid för dagen soliga Göta kanal vid Stång.
5 påsar av 27 vägde över kilot, och allra bäst var Laila Voutilainen vars påse var den enda även över 2 kilo. Snyggt jobbat!


Resultatlista 2018