Fortsätt till huvudinnehåll

Helgens tävlingar i Skaraborg

Vädret för närvarande är ju så¨dåligt det kan vara för våra pimpelisar som alla säkert kan se...

Det är dock anmält en hel del minusgrader dom närmaste dygnen, så det kan ju ordna sig till slut ändå!

Om vädrets makter då tillåter så inbjuder Tibro SFK till tävlingar både Lördag och Söndag på Sjön Viken. En vanlig 4- timmars tävling på Lördag vid grusgropen. Och klassiska 5-timmars på Söndag med trolig start vid Rålingarna. Mer info om detta kommer att läggas ut här när det finns säkra besked.


Önskeväder till helgen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Några rader från VM i Isfiske 2018