Fortsätt till huvudinnehåll

Mormyska Cup 2017!

På initiativ av nyvalde grenansvarige för mormyska Marino Sanvincenti kommer det att arrangeras en landsomfattande mormyskacup bestående av 8st deltävlingar. Upplägget kommer att likna det som gäller för pimpelsport cup.

Regler och aktuell ställning i cupen hittas här: Mormyskacup 2017

Och den första deltävlingen i cupen kommer att arrangeras av oss i Skaraborgsdistriktet den 29/1 i samband med vår första DM tävling!

Mer om vår tävling och sjö kommer att läggas ut i Januari, när vi vet vilken sjö vi kan använda.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Några rader från VM i Isfiske 2018