Fortsätt till huvudinnehåll

DM 3 På Söndag 24/1

Äntligen finns det bärkraftiga isar i länet så att våra tävlingar kan genomföras!

Nu på Söndag är det dags för deltävling 3 i DM serien. Det är återigen Tibro SFK som arrangerar, och den här gången är det på Kyrksjön i Mölltorp. Startplatsen lär väl vara den vanliga. D.v.s vid badplatsen

Karta

Anmälan från 08:30, utgång 09:30 start 10:00

Det är även en öppen pimpeltävling, så även om man inte vill vara med i DM går det bra att vara med och fiska.

Startavgift 100:-  Juniorer 40:-


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Challe och Emma bäst i sverige på mete!

När Tradmete SM avgjordes i slutet på augusti i Nyköping så tog Emma Björnberg från Spinnaren/Järpås hem guldet i damseniorklassen.

Moa Ahlstrand från samma klubb tog hem silver i yngre damjuniorklassen.

Även Benny Svensson från Tibro SFK gjorde en bra insats och slutade 11:a i herrseniorklassen.

Resultatlista tradsm 2018


Nu senast i helgen 8-9 september avgjordes SM i Internationellt mete och även där blev det Skaraborgsguld. Charles "Challe" Fasth tog återigen hem en medalj av den ädlaste valören då han vann elitklassen med platssiffra 2.

Detta var en skön revansch för Challe då han även 2015 hade platssiffra 2, men den gången fick han nöja sig med silver på lägre totalvikt.


Pirre vann Kanalnappet

I strålande solsken avgjordes årets kanalnapp vid Norrqvarn.  Pierre Eriksson satsade på småfisken och kunde plocka bra hela tävlingen. Han kunde till och med kosta på sig att tappa en stor brax på slutet!I övrigt så vann Yvonne Hallin den sammanlagda damklassen, Rolf Ohlen Herrveteran, Karl-Axel Hallin Äldre herrveteran och Alvin Ahlgren herrjuniorklassen.


Resultatlista

Några rader från VM i Isfiske 2018